RuneScape krijgt ultieme eindbaas in Elder God Wars: The TzekHaar Front

thumbnail

RuneScape wordt vandaag uitgebreid met The TzekHaar Front. In dit nieuwste deel van de jarenlange Elder God Wars-verhaallijn neem je het op tegen de meest uitdagende baas ooit, voor grote rewards.

In The TzekHaar Front wapenen PC- en mobile-spelers zich samen tegen The Tzekhaar, het machtige leger van Elder God Ful. Zij die de strijd kunnen navertellen met dit nieuwe en dodelijke ras, zullen daarna de ultieme uitdaging aangaan tegen General TzKal-Zuk. Deze gevechtsuitdaging wordt in meerdere waves gevochten, en heeft een aanpasbare moeilijkheidsgraad voor zij die nog betere drops zoeken.

Als je het leger van Ful verslaat, unlock je RuneScape’s ‘best in slot’ cape; tier 95 TzKal-Zuk’s 2H sword; een nieuwe magic ability; een boss pet & skin; en een Ful God book. Daarnaast kun je lucratieve drops verwachten van de wezens die je verslaat voordat je de battle arena instapt.

Het strijdveld van de Elder God Wars begon in juli en bleek enorm populair binnen de RuneScape-community. Er zijn inmiddels meer dan 27 miljoen boss kills gepleegd. De vorige drie strijdvelden waren The Nodon Front, met een epische showdown tegen de Kerapac-baas, The Glacor Front met RuneScape’s eerste volledig aanpasbare encounter-baas, gevolgd door The Croesus Front met RuneScape’s eerste skilling-baas, een moeilijke strijd die strategie en teamwork vereist.

The TzekHaar Front is nu live in RuneScape op PC, Steam, iOS, en Android, compleet met cross-platform-progressie en cross-play op alle platform.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box