Returnal voor de PS5 kent oneindige replay-waarde

thumbnail

De developer bekend van Returnal heeft gezegd dat de genoemde game op de PlayStation 5 een ‘ongelimiteerde herspeelbaarheid’ biedt. Housemarque laat weten dat men er naar streeft om een goed verhaal op de planken te leggen, en dat het spel zo ontworpen zal worden dat het avontuur constant boeiend en herspeelbaar zal zijn. De grimmige wereld waarin je speelt zal dan ook steeds zorgen voor nieuwe mogelijkheden en ontdekkingen. Gregory Louden van de ontwikkelaar vertelt verder.

In onze games hebben we altijd de core arcade filosofie geadopteerd. We willen iets maken met een ongelimiteerde waarde. Returnal is dus niet veel anders en onze centrale pilaar van de game is dat de game een ‘design voor herspeelbaarheid’ heeft. Alles dat we in de game stoppen is bedacht met de gedachte: Hoe zal dit repetitie overleven? Alles wat alleen maar leuk is om eenmalig te beleven, zal dan ook eenmalig te beleven zijn in de game.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Gast8080
  Lid
  154
  2 maanden geleden

  Dat is wel interessant. Ben benieuwd of het goed uit de verf komt. Om na een tijd weer eens op te starten als je er even genoeg van hebt


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box