Take Two trekt overnamebod Codemasters in

thumbnail

Eind 2020 was er sprake van een eventuele overname van Codemasters door Take Two. Echter kwam EA later naar verluid met een nog beter bod. Dit bod is inmiddels vastgesteld op 1.2 miljard Dollar. Officieel moet alles nog afgerond worden maar Take Two heeft in ieder geval laten weten dat het zich terugtrekt. Haar bod is nu komen te vervallen. Dit werd op 30 november geplaatst en Codemasters had tot 22 december de kans om een aandeelhoudersoverleg te houden. Echter kwam Codemasters niet opdagen. Ook verlengde zij de eventuele deadline niet om meer tijd te krijgen voor een eventuele overweging van de overname. Take Two heeft daarmee besloten het bod terug te trekken en af te zien van de overname. Daarmee lijkt de weg nu helemaal open voor EA om met Codemasters in zee te gaan. EA verwacht de overname ergens in dit kwartaal af te ronden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box