Releasedatum Stranger of Paradise Final Fantasy Origin onthuld: 18 maart 2022

thumbnail

Tijdens de Tokyo Game Show-livestream van vandaag maakte Square Enix Ltd.  bekend dat STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN op 18 maart 2022 verschijnt voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. Deze nieuwe action RPG, die is ontwikkeld door Team NINJA van KOEI TECMO GAMES (NINJA GAIDEN- en Nioh-serie), in samenwerking met Tetsuya Nomura (FINAL FANTASY VII, KINGDOM HEARTS), geeft een gedurfde, nieuwe draai aan de FINAL FANTASY-serie die zowel bestaande FINAL FANTASY-fans als nieuwe spelers zal aanspreken.

Bekijk hier de STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN | Release Date Announcement-trailer: https://youtu.be/eVZFTLrqEJ0

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN combineert uitdagende en strategische vechtactie met de wereld en andere elementen van de FINAL FANTASY-serie voor een unieke actie-RPG-ervaring. Stap met Jack en zijn bondgenoten door de poorten van de Chaos Shrine en betreed een duistere fantasy-wereld waarin het gezelschap spectaculaire gevechten moet leveren om te ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light uit de voorspellingen zijn.

Het bedrijf kondigde ook de release aan van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION 2 voor PS5 en Xbox Series X|S – een uitbreiding van de eerste trial-versie van de game, die in juni werd gelanceerd. De Trial Version 2 introduceert een nieuwe omgeving van de game, de Refrin Wetlands, samen met een nieuwe bondgenoot, nieuwe vechtstijlen, diverse nieuwe jobs en nieuwe vijanden. Voor het eerst kunnen spelers ook de multiplayerstand proberen.

De STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSIE 2 is beschikbaar van nu tot en met 11 oktober 2021 16:59 uur. Spelers die STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN TRIAL VERSION 2 downloaden en spelen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan een enquête om het ontwikkelteam feedback te geven over hun spelervaring en aldus een bijdrage te leveren aan de vorm waarin de game uiteindelijk verschijnt. De enquête is geopend van nu tot en met 18 oktober 2021 16:59 uur en is toegankelijk via het menuscherm van TRIAL VERSION 2.

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN  komt beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition voor PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Via de Epic Games Store komt een digital-only Standard Edition beschikbaar voor pc. Voor alle platformen komt ook een Digital Deluxe Edition beschikbaar. De Digital Deluxe Edition van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN bevat een digitaal artbook, digitale mini-soundtrack en een DLC Season Pass, die toegang biedt tot de volgende extra missies: ‘Trials of the Dragon King, ‘Wanderer of the Rift’ en ‘DIFFERENT FUTURE’. Spelers die de fysieke of digitale Standard Edition voor PS5 of PS4™ kopen, kunnen bij de lancering een Digital Deluxe Edition-upgrade aanschaffen om ook bovengenoemde Digital Deluxe Edition-bonussen te krijgen.

Spelers die STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN voor de PlayStation 4 kopen, kunnen op een PS5-console een gratis PS5-consoleverbeteringsupdate downloaden die beelden en gameplay verbetert met de mogelijkheden van deze next-gen-console. Xbox-spelers die de fysieke of digitale edities van de game kopen, komen in aanmerking voor Smart Delivery, wat betekent dat ze hun edities kunnen spelen op alle Xbox One- en Xbox Series X|S-consoles. Het systeem selecteert automatisch de beste versie van het spel voor de console die wordt gebruikt.

Spelers die de Digital Standard en Digital Deluxe Editions van STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN pre-orderen, krijgen 72 uur eerder toegang tot de volledige game, evenals twee in-game-items: het ‘Braveheart’-wapen en het Lustrous Shield — en een origineel PS4-thema voor PlayStation Store-kopers. Deze spelers ontvangen als ‘vroege aankoop’-bonus ook het “Rebellion”-wapen.

STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN komt op 18 maart 2022 beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via de Epic Games Store. STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN heeft nog geen leeftijdsclassificatie gekregen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2334
  1 jaar geleden

  Foutje bij de titel,Want dacht al 18 maart 2021.Dan is hij al lang beschikbaar en kan ik er meteen voor naar de winkel.Ben een grote Final Fantasy fan en wil deze zo snel mogelijk spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx