Rein: uitstel voor de PS3-versie UTIII reëel, maar ook goed nieuws

thumbnail

Mark Rein heeft duidelijk gemaakt dat het mogelijk zal zijn dat Unreal Tournament III voor de PlayStation 3 pas in december van dit jaar zal gaan verschijnen. Goed nieuws is echter wel dat het mogelijk zou zijn om alle maps die ook de PC-versie bezit ook in de PS3-versie te stoppen. Onlangs gaf Rein nog aan dat de console versie een stuk minder maps zou bezitten dan de PC editie. De game zal in ieder geval niet uitgesteld worden naar 2008 en men probeert gewoon de geplande release van november aanstaande nog te halen. De informatie kun je nalezen op de website van Epicgames.

Yes, there is a chance it will come out in December. In addition there is some good news as well. A little extra time in development means that now the PS3 version will have all of the same maps as the PC version which wasn’t previously expected to be the case.

Update: Inmiddels heeft Midway duidelijk gemaakt dat de game pas in het begin van 2008 zal gaan verschijnen.

Update 2: Inmiddels heeft Mark Rein bevestigt dat de game niet zeker naar het begin van 2008 uitgesteld zal worden. Midway waarschuwt voorlopig nog enkel dat het spel wel eens uitgesteld zou kunnen worden naar de genoemde datum. Officieel is het dus nog altijd niet.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx