Ray tracing komt naar Diablo IV en Mother’s Blessing Weekend is terug

thumbnail

Nieuwe grafische verbeteringen zijn nu beschikbaar voor Diablo IV met patch 1.3.5. Beleef Sanctuary ten volle met de weelderige schaduwen en verbeterde reflecties van ray tracing, plus andere visuele verbeteringen. Vanaf nu tot 2 april, 18u00 CET kun je ook meer experience en gold verdienen met de terugkeer van Mother’s Blessing.

RAY TRACING

 • Als je ray tracing inschakelt, worden schaduwen realistischer weergegeven in plaats van scherper en minder nauwkeurig.
 • Reflecties zien er ook levensechter uit en onthullen meer details in je omgeving, door diepte te brengen in de reflecties in het water en toe te voegen aan de bredere verhaallijn van de omgeving.
 • De functie Ambient Occlusion, die meet in welke mate een oppervlak wordt verduisterd door omringende lichtschaduwen, is bijgewerkt en verbeterd.
 • Contactschaduwen zijn bijgewerkt zodat ze nu op meer personages in Sanctuary van toepassing zijn dan voorheen.

Degene die de GeForce RTX 40-serie gebruiken, kunnen hun ray tracing-instellingen en framerates maximaliseren met NVIDIA DLSS 3 Frame Generation, terwijl andere GeForce RTX-gebruikers hun prestaties kunnen versnellen met DLSS 2’s Super Resolution-technologie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx