Ravenswatch viert de komst van matchmaking en een nieuw personage in grote update

thumbnail

NACON en Passtech Games maken met plezier bekend dat er nu een nieuwe, grote update verkrijgbaar is voor Ravenswatch. Wie speelt in vroegtijdige toegang kan nu aan de slag met een nieuwe held, en makkelijker teamgenoten vinden.

Bekijk de video voor meer informatie over de nieuwe update

Sun Wukong, de beroemde Monkey King uit de Chinese literatuur, is toegevoegd aan de lijst gevallen helden om mee te spelen in Ravenswatch. Deze ondeugende krijger is gewapend met zijn legendarische staf en introduceert nieuwe game-mechanics, zoals een houdingensysteem en pareertechniek.

Meer informatie over Sun Wukong, het achtste speelbare personage in Ravenswatch
Download de presskit hier. Alleen ter lezing – niet voor publicatie

De update levert ook een nieuwe, veelgevraagde feature: matchmaking. Met slechts een paar klikken kunnen online-spelers nu hun krachten bundelen met andere spelers van over de hele wereld, waarbij de selectie van partners is gebaseerd op het gekozen moeilijkheidsniveau.

De moeilijkheidsniveaus zijn ook herzien, waarbij de voormalige Nightmare-levels zijn gegroepeerd in 5 hoofdstages, zodat spelers die het nieuwe matchmakingsysteem gebruiken zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Naast al deze nieuwe features, zijn de manieren waarop vijanden en uitdagingen worden afgestemd op het aantal spelers nu ook beter gebalanceerd. Daarnaast zijn, volgend uit de nauwe samenwerking tussen studio en speler-community, diverse correcties doorgevoerd.

Tenslotte is Ravenswatch met 10% korting verkrijgbaar tot 21 november, een mooie kans voor spelers die wel eens met Sun Wukong tegen de Nightmares willen strijden.

De roguelike Ravenswatch is nu in vroegtijdige toegang verkrijgbaar voor pc, en kan solo of co-op met vier spelers gespeeld worden. De game is ontwikkeld door Passtech Games, de studio die ook het populaire Curse of the Dead Gods maakte. De huidige versie van Ravenswatch heeft acht speelbare helden en de eerste twee hoofdstukken van de game, maar krijgt regelmatig updates, waardoor nog een volgende held en derde hoofdstuk worden toegevoegd, totdat de game in 2024 verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx