“QuakeCon at Home” schema is hier, Giveaways aangekondigd

thumbnail

We zijn slechts een week verwijderd van de start van QuakeCon at Home, het globale online event die het kameraadschap en de fun van Quakecon naar de veilige omgeving van je huis brengt. We zijn verheugd de 25e jaarlijkse QuakeCon te kunnen vieren in een globale Super Stream met een vol weekend non-stop live content. Het programma zit barstensvol met 3 dagen celebrity influencer streams, live concerten, acties voor het goede doel, panels met ontwikkelaars en veel meer. Het weekend start met het traditionele QuakeCon Welcome om 8:00 CET op 7 augustus en eindigt op 9 augustus om 5:00 CET.

Fans kunnen alles wat ze willen volgen terugvinden via Twitch.tv/bethesda_nl en Twitch.tv/Bethesda. Voor het volledige schema en alle informatie, check bethesda.net.

Hieronder een aantal highlights waar fans naar kunnen uitkijken:

Vrijdag 7 Augustus

Zaterdag 8 Augustus

 • TES V: Skyrim challenges – Team Stormcloaks vs Team Imperials op Twitch.tv/Bethesda: 16:00 CET
 • Dishonored Tabletop RPG featuring Arkane Studios’ Harvey Smith op Twitch.tv/Bethesda: 12:00 CET
 • ‘Hoe begin je met livestreamen?’ workshop door Gamemeneer op Twitch.tv/bethesda_nl: 19:00 CET
 • Fallout Wasteland Warfare bordspel met Rubensky, Saar en ChiefOuweDibbes op Twitch.tv/bethesda_nl: 20:00 CET

Zondag 9 Augustus

Initiatieven Goede Doel
We kondigen met trots aan dat QuakeCon zich blijft inzetten voor het goede doel, zowel op lokaal als op internationaal niveau. Alle QuakeCon-kijkers kunnen bijdragen aan meerdere organisaties rechtstreeks vanaf de officiële QuakeCon at Home Twitch-streams, met onder meer Direct Relief en UNICEF.

QuakeCon at Home zal ook de nieuwe, exclusieve “Dogvahkiin” en “Catodemon” t-shirts te koop aanbieden, waarbij 100% van de opbrengst gaat naar onder andere VIERVOETERS, een globale dierenwelzijnsorganisatie.

Gratis Games en In-Game Goodies!
Wanneer QuakeCon at Home begint worden er een aantal gratis games en in-game loot weggegeven gedurende het weekend. Check het onderstaande overzicht:

 • QUAKE for Free! – Tijdens het QuakeCon weekend kunnen spelers inloggen op Bethesda.net en een gratis digitaal exemplaar van de originele Quake claimen op de Bethesda launcher. Je moet ingelogd zijn op je Bethesda.net account om de gratis game te kunnen downloaden.
 • Doneer voor QUAKE II – Als het bedrag van de donaties de grens van $10,000 bereikt, zullen spelers een gratis digitaal exemplaar van QUAKE II claimen op de Bethesda launcher, kort na het event.
 • ESO In-Game Pet – Bekijk de officiële ESO streams elke dag en je zal een unieke QuakeCon Twitch Drop ontvangen, de Flame Atronach Pony pet, naast de Ouroboros Crown Crates! Zorg ervoor dat je ESO en Twitch accounts op tijd gelinkt zijn om hier aanspraak op te kunnen maken.
 • DOOM Eternal QuakeCon Slayer Skin – DOOM Eternal spelers kunnen een gratis in-game QuakeCon Slayer Skin, icoon, en speler badge verkrijgen voor elk platform. Beschikbaar tot 11 augustus.
 • QUAKE Champions Railgun Skin – Claim jouw gratis, exclusieve QuakeCon 2020 Railgun skin in QUAKE Champions.
 • Fallout 76 Sheepsquatch Outfit and Mr. Fuzzy Backpack Demonic Variants – Claim deze gratis in-game items uit de Atomic Shop gedurende het hele QuakeCon weekend, beschikbaar voor alle platformen.
 • QuakeCon Twitch Team
  De internationale QuakeCon community komt dit jaar voor het eerst samen via het officiële QuakeCon at Home Twitch Team. Het Team zal QuakeCon vieren, games spelen en delen, en geld helpen inzamelen voor goede doelen die door Quakecon ondersteund worden. Sommige spelers zullen voorgesteld worden op de QuakeCon Twitch Team pagina. Je kunt je hier registreren om deel uit te maken van het QuakeCon Twitch Team: https://quakecon.bethesda.net/en/signup/

  Officiële QuakeCon at Home Swag
  Met wat geluk zal dit de enige QuakeCon at Home zijn die we moeten organiseren, dus het t-shirt van deze editie wordt een uniek exemplaar. Verzamelaars kunnen nog steeds hun QuakeCon at Home merch aanschaffen om hun collectie aan te vullen!
  EU Bethesda Gear Store: beth.games/31E3vUq

  QuakeCon Giveaways
  We geven een aantal fantastische prijzen weg tijdens onze streams, waaronder de nieuwe Alduin statue in onze EU Bethesda Gear Store, het officiële Fallout kookboek en natuurlijk de “Dogvahkiin” en “Catodemon” t-shirts. Daarnaast zal er gedurende het hele weekend een quiz te spelen zijn. Vragen zullen op willekeurige momenten tijdens onze streams verschijnen. Degene met de meeste goede en snelste antwoorden wint het volgende pakket:

  • Een DOOM Noblechair
  • Een SteelSeries prijzenpakket, inclusief Arctis Pro headset + GameDac, Rival 3 muis, Apex 5 keyboard en een QCK Heavy muismat
  • DOOM Eternal Collector’s Edition, platform naar keuze
  • Het ultieme Bethesda merch pakket, waaronder petten, t-shirts, goodies en meer
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x