PS5 output-issue op Samsung TV’s wordt middels firmware opgelost

thumbnail

De PlayStation 5 kent wat issues in combinatie met diverse Samsung TV’s. Het zou gaan om problemen bij een 4K output op 120 hertz met HDR. Via het Samsung-forum lezen we echter dat het issue opgelost zal worden middels een firmware update voor de PlayStation 5. Sony zou het issue dan ook al bijna opgelost hebben via haar software. Een Samsung-moderator laat in een statement weten dat de firmware deze maand nog verwacht mag worden als alles goed gaat. Het is niet iets dat Samsung blijkbaar zelf kan oplossen middels eigen TV-firmware.

“The error was localized and Sony is expected to release an update in March to make 4K 120 Hz HDR possible. Please keep the Playstation up to date with the latest software . The TV does not need a software update (but we recommend that you always keep the software up-to-date for reasons of stability and security). The TV doesn’t have to be repaired either, so you don’t need to contact support.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Jeroen.
  Gast
  Jeroen.
  1 maand geleden

  Weet je wat ik vreemd vind dat is dat er vorig jaar ook al een probleem is geweest met de xbox one X met samsung tv’s. Er was meen ik een probleem met de HDR wat niet zo lekker werkte.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box