Microsoft test Edge-browser op Xbox consoles

thumbnail

Microsoft is momenteel bezig met het testen van haar op Chromium gebaseerde Edge-browser op Xbox consoles. Dat lezen we via de Verge. Deze zou de ingebouwde EdgeHTML-browser moeten vervangen binnenkort en kan helaas nog niet gebruikt worden in combinatie met een muis en toetsenbord. De test vindt plaats op de Xbox Series en Xbox One consoles. De Edge-browser zou de gebruikerservaring en performance flink moeten verbeteren. De oude browser die nu nog op de Xbox staat zal binnenkort out-of-support gaan en zal geen beveiligingsupdates meer krijgen. Wanneer de nieuwe browser precies zal lanceren is nog niet bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  447
  6 maanden geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Vroeger toen smartphones nog niet zo populair waren, had ik nog ooit de browser op de PS3 gebruikt. Zo traag met inputs, dat ik liever een PC aan had voor tips/tricks.

  Ik weet niet eens of de PS4 een browser heeft, want nooit behoefte aan gehad met een smartphone naast me. En liever niet dat ze een browser inbakken vanwege veiligheid, want het geeft extra manieren voor exploits.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box