Cyberpunk 2077 is nu verkrijgbaar

thumbnail

CD PROJEKT RED verwelkomt gamers over de hele wereld in Night City met de officiële lancering van Cyberpunk 2077, de nieuwste open wereld, action-adventure RPG van de studio.

In Cyberpunk 2077 kruipen spelers in de huid van opkomende huurling V in de futuristische megalopolis Night City – een door bedrijven geregeerde stad die geobsedeerd is door technologie en lichaamsmodificaties. Terwijl spelers een prototype van een implantaat achtervolgen dat de sleutel tot onsterfelijkheid bevat, ontmoeten spelers een cast vol multidimensionale personages, waaronder de rebelse rockerboy Johnny Silverhand (gespeeld door Keanu Reeves). Daarnaast upgraden spelers hun personage met cyberware die vaardigheden kan veranderen en maken ze moeilijke keuzes die de wereld en het verhaal om hen heen zullen vormen.

Cyberpunk 2077 is nu te koop voor pc via GOG.com, Steam en de Epic Games Store en is ook verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game is ook speelbaar op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game. De GOG.com– en Steam-versies van de game bieden bovendien de mogelijkheid tot streaming via NVIDIA GeForce NOW.

Voor meer informatie over de game volg je FacebookTwitter en bezoek je cyberpunk.net.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box