Private Division en Wētā Workshop presenteren Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game

thumbnail

Private Division, een uitgeverij van Take-Two Interactive Software, Inc. en Wētā Workshop, bekend om hun werk aan de wereld van Midden-aarde voor de The Lord of the Rings-filmtrilogie, hebben vandaag Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game onthuld, een levenssimulatie dat zich afspeelt in het Midden-aarde-universum van J.R.R. Tolkien. Tales of the Shire is ontwikkeld door Wētā Workshop Game Studio, een volledige dochteronderneming van Wētā Workshop, en wordt in de tweede helft van 2024 uitgebracht voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 5, Xbox Series X | S en pc via Steam.

In Tales of the Shire keer je terug naar het meest uitnodigende gebied van Midden-aarde en leid je een leven als hobbit in het idyllische Bijwater. Ontspan te midden van de adembenemende weiden, bezoek de winkeltjes van de lokale inwoners en geniet zelfs van een tweede ontbijt. Help de gemeenschap samen te komen en een officieel dorp te worden door het grootste Bijwater-festival te organiseren dat de Gouw ooit heeft gekend!

“We staan te popelen om spelers de kans te geven hun fantasieën waar te maken en hun eigen bescheiden hobbitleven in de Gouw te leiden”, zei Kelly Tyson, Head of Product bij Wētā Workshop. “Tales of the Shire biedt fans een nieuwe dimensie om Midden-aarde te ervaren, met genoeg gezellige gameplay- en hobbitelementen om de harten van nieuwkomers te veroveren.”

Maak en personaliseer je eigen hobbit met een scala aan aanpassingsopties en ontdek het geliefde Midden-aarde-universum van J.R.R. Tolkien op je eigen manier. Neem je intrek en richt een behaaglijk hobbithuis in terwijl je kiest uit talloze meubels en woonaccessoires om je eigen unieke nederige stekje te maken. Zoek vervolgens de buitenlucht van Bijwater op om te gaan koken, vissen, sprokkelen, tuinieren en meer ontspannende activiteiten in de Gouw te doen. Gooi je lokaas uit en vang forellen in het glinsterende water van de Plas van Bijwater, zoek wilde paddenstoelen en gebruik je verzamelde ingrediënten om een overheerlijke taart voor het middageten te bakken. Wandel met een volle buik weer lekker naar buiten om de Gouw te verkennen en relaties met de inwoners van Bijwater op te bouwen. Help ze een tuin te bouwen, een van de vele dagelijkse hobbitmaaltijden te delen en meer.

“Het team van Wētā Workshop creëert een briljante vertegenwoordiging van het geliefde werk van J.R.R. Tolkien die spelers de mogelijkheid geeft hun eigen hobbitervaring in Midden-aarde te beleven”, aldus Michael Worosz, Chief Strategy Officer, Take-Two Interactive en directeur van Private Division. “Spelers hunkeren al jaren naar een warme en uitnodigende The Lord of the Rings-game, en dat is precies wat we bieden met Tales of the Shire.”

Middle-earth Enterprises heeft het literaire werk van de The Lord of the Rings-serie gelicentieerd, waardoor Wētā Workshop over de breedst mogelijke creatieve licentie beschikt om de onderliggende verhalen van de boeken te interpreteren.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt later dit jaar naar het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 5, Xbox Series X | S en pc via Steam. Tales of the Shire is nog niet beoordeeld door de ESRB. Voor meer informatie volg je ons op X, Facebook, Instagram, TikTok en ga je naar www.talesoftheshire.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2832
  1 maand geleden

  Kan heel leuk zijn,Maar is voor mij wat te vrolijk voor een Lord of the Ring game.Ze moeten weer eens een duistere game maken zoals Shadow of Mordor/War.Zelfs Gollum was naast zijn matige gameplay uiteindelijk toch niet zo duister met zijn plot.De grimmige fantasy wereld was wat me vroeger zo trok om de trilogie te kijken.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx