De Belgian Game Awards zijn terug en groter dan ooit

thumbnail

De Belgian Game Awards, dit jaar georganiseerd door FLEGA en BelgianGames, met de steun van verschillende partners in het Belgische game-ecosysteem, maken dit jaar een indrukwekkende terugkeer. Vanaf vandaag kunnen games en gamebedrijven zich aanmelden voor één van de prestigieuze awards.  Belgische ontwikkelaars staan te popelen om hun beste werk in te zenden.

Het hoogtepunt van het evenement is de Belgian Game Awards 2024 show op 18 oktober in Brussels Expo. Op 19 en 20 oktober kunnen bezoekers van Gameforce de games van genomineerden en winnaars ontdekken en spelen. Gameforce bundelt dit jaar hun krachten met Made in Asia en Heroes Comic Con om zo samen het grootste videogame-evenement te brengen dat België ooit gezien heeft. Naast de award show en het Belgian Game Awards paviljoen op Gameforce staat er ook een Belgian Game Awards Steam Event gepland om alle genomineerden in de kijker te zetten.

De Belgian Game Awards hebben een rijke geschiedenis in het eren van uitmuntende games en studio’s. Enkele hoogtepunten uit vorige edites zijn Divinity Original Sin 2 (Larian Studios), Nanotaal (Fishing Cactus), The Almost Gone (Happy Volcano), en Spookware (Beeswax Games).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx