Forest Land onthuld in nieuwe trailer van SAND LAND

thumbnail

SAND LAND heeft een nieuwe trailer vol actie uitgebracht waarin het bestaan van Forest Land wordt onthuld! Deze nieuwe wereld en personages zijn speciaal bedacht door Akira Toriyama voor de videogame en animatieserie en breiden de wereld van Sand Land uit met nieuwe avonturen.

Achter de duinen en de brandende woestijnzon ligt een weelderig en groen land genaamd Forest Land. Hoewel het op het eerste gezicht vredig lijkt, wordt deze plek geregeerd door een woest leger dat zich tegen Sand Land verzet. Aan het hoofd van deze strijdmacht staat Muniel, angstaanjagend ondanks zijn kinderlijke gelaatstrekken. Hij is vastbesloten zijn land te redden door een voorraad Aquanium in handen te krijgen, een krachtige maar gevaarlijke grondstof, en hij geeft zich niet zomaar gewonnen.

Dit is weer een uitdaging voor Beelzebub, zijn vrienden en zijn nieuwe bondgenoten, en belooft een handvol explosieve gevechten tegen elk van de generaals van Forest Land. Ondersteund door Ann kunnen spelers rekenen op haar moed in de strijd en haar uitstekende mechanische vaardigheden om hun voertuig efficiënter en krachtiger te maken.

SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc. Een demo is nu verkrijgbaar op alle platformen om je eerste stappen in Sand Land te maken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx