PlayStation en Pathé bundelen entertainmentkrachten

thumbnail

De twee grootste aanbieders van entertainmentbelevingen bundelen hun krachten op gebied van marketing. De exclusieve samenwerking tussen Pathé en Sony Computer Entertainment Benelux komt voort uit gezamenlijke doelstellingen waarbij een volledige entertainmentbeleving centraal staat. Voor en na de voorstelling biedt Pathé zowel een gaming- als een Blu-ray experience in de lobby’s van de Theaters. De samenwerking geeft de entertainmentliefhebber een extra reden om naar Pathé te gaan voor zijn bioscoopbezoek.

Bioscoopbezoekers brengen naast de tijd in de filmzaal ook een deel van hun bioscoopbezoek door in de lobby van de theaters, wachtend op de aanvang van de hoofdfilm. De aanwezigheid van de PLAYSTATION 3 en PlayStation Portable (PSP) in deze lobby’s geeft de bezoekers de gelegenheid om als eerste de laatste ontwikkelingen uit de wereld van PlayStation te ontdekken. Niet alleen kunnen de nieuwste games worden gespeeld, ook kan de Pathé bezoeker in de Blu-ray corner kennis maken met de nieuwste films op Blu-ray, de opvolger van de DVD. Met Blu-ray is het mogelijk om beeld tot vijfmaal scherper weer te geven dan op DVD. De PLAYSTATION 3 beschikt over een Blu-ray Disc speler en levert hiermee een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit. Samen met PlayStation wil Pathé de basis leggen voor een complete uitgaansbeleving.

“Een bezoek aan Pathé biedt niet alleen een filmische ervaring, maar bovenal een unieke entertainmentervaring. Onze samenwerking met PlayStation sluit hier naadloos op aan”, volgens Youry Harvey Bredewold. Hoofd Marketing Pathé.

‘‘De samenwerking is gebaseerd op de gezamenlijke doelgroep, die het best te omschrijven is als ‘entertainment enthousiastelingen’. Deze liefhebbers van o.a. films en games willen graag geïnformeerd worden over de laatste innovaties op gebied van interactieve entertainment. De samenwerking tussen Pathé en PlayStation maakt dit mogelijk’’, aldus Piet-Hein Schnellen, brand manager PlayStation Nederland.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx