PlayStation 5 maakt machine-learning AI mogelijk

thumbnail

De PlayStation 5 maakt het mogelijk om via de (grafische) processor het mogelijk te maken om AI machine-learning mogelijk te maken. Via de Twitter van Josh DiCarlo kunnen we dit lezen. Insomniac Games zou al bezig zijn met het verkennen van de mogelijkheden. Volgens de man zijn ze nog oppervlakkig bezig met de techniek, maar biedt dit grootse mogelijkheden voor de toekomst en de capaciteit van de PlayStation 5. Hoe de uitwerkingen van de techniek er precies uit komen te zien is nog onduidelijk, en zal in de komende jaren pas echt van de grond gaan komen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  donnydutchmen
  Gast
  donnydutchmen
  21 dagen geleden

  Sony is al enige tijd bezig met dit soort technieken. En het is ook goed en zeer noodzakelijk dat ze dergelijke dingen doen. In de komende jaren zal de druk op gaming hardware alleen maar gaan toenemen door de 4K 60 frames per seconde maatstaf. Persoonlijk vind ik dat ze dat 4K compleet over boord moeten gooien. 2560 x 1440 (2K) is de beste weg. En hoewel Sony enkel de 4K of 1080P interne resolutie opties wilt ondersteunen vanuit de PS5 instellingen zelf, zie je nu dat game ontwikkelaars maar zelf de 2560 x 1440 (2K) resolutie optie toevoegen of… Lees verder »


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box