PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs brengt competitief eten in multiplayer

thumbnail

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigt vandaag PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS aan en brengt de multiplayer PAC-MAN Battle Royale-reeks naar moderne gameplatformen en introduceert verbeterde graphics, nieuwe modi, een reeks aanpassingsopties en nieuwe muziek. De game laat ook via cross-platform tot 64 spelers het competitief tegen elkaar opnemen, maar kent ook custom matchmaking met een Friend-systeem, ranked mode en globale klassementen. PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS vreet zich een weg naar Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en pc via Steam.

PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS biedt veel variatie en functies die het spelen van deze unieke PAC-MAN-versie van Battle Royale nog leuker maken. In het spel moeten spelers zich een weg eten door meerdere – onderling verbonden – doolhoven om de Chomp Champ te worden – oftewel de laatste PAC die aan het einde van elke wedstrijd nog overeind staat. Krijg de overhand op andere spelers of draai de rollen om tegen Ghosts door gebruik te maken van verschillende Power Items die PAC-MAN-schilden, verbeterde snelheid en meer geven. Spelers kunnen hun tegenstanders ook saboteren door Power Items te gebruiken die de Ghosts helpen. Ze kunnen niet alleen PAC-MAN’s normale dieet van stippen en af en toe fruit verorberen, maar ook andere door spelers bestuurde PAC-MAN-personages. Daarnaast kunnen spelers hun eigen unieke stijl laten gelden door hun PAC te personaliseren met een leuke verscheidenheid aan lichaams-, hoofd- en gezichtscosmetica.

Voor degenen die van gezonde competitie houden, biedt PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS spelers de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen in de Ranked- of Eliminatie-modi, of om wedstrijden regionaal of vanaf het wereldwijde klassement te bekijken. Het Battle Royale-spel voor 64 spelers is verder uitgebreid met cross-platform en op vaardigheden gebaseerde matchmaking, waardoor het deelnemersveld wordt verbreed en spelers zelf kunnen kiezen tegen wie ze het opnemen.

Voor meer info over PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS en andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek www.bandainamcoent.eu. Vervoeg het gesprek op X via: https://twitter.com/officialpacman.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx