Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations is nu beschikbaar

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations uitgebracht. Het intense nieuwe seizoen voegt veel nieuwe content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map die zich volledig binnen afspeelt, nieuwe wapens, gadgets en nog veel meer.

In Season 6 wordt van spelers gevraagd om te overleven in een geheime technische onderzoeksfaciliteit, verborgen in de Buiten-Hebriden van Schotland. De nieuwe map Redacted is geïnspireerd door populaire maps uit eerdere delen in de reeks, waaronder Operation Locker (Battlefield 4) en Operation Metro (Battlefield 3). Redacted is de eerste map in de reeks die zich volledig binnen afspeelt en waar intense claustrofobische vuurgevechten plaatsvinden.

Hieronder een overzicht van alle content die spelers tijdens Season 6 nog meer kunnen verwachten:

 • Nieuw wapen: VHX D3 – Dit unieke en futuristische geweer is voorzien van geoptimaliseerde mobiliteit en prestaties. Daarmee is het een waardevolle aanwinst voor gevechten op korte en middellange afstand.
 • Nieuw wapen: L9CZ – Een semi-automatisch en zeer nauwkeurig secundair pistool dat geschikt is voor gevechten op korte afstand en wanneer het primaire wapen niet meer werkt.
 • Nieuw wapen: G428 – Een gloednieuw sluipschuttersgeweer met uitzonderlijke precisie en aanzienlijke schotkracht.
 • Nieuw gadget: Ammo en Medical Pouches – Deze twee gadgets stellen spelers in staat om hun squad te helpen door ze van nieuwe munitie of verbandmiddelen te voorzien.
 • Nieuw voertuig: YUV-2 Pondhawk** – Een dynamisch tweepersoons transportvoertuig waarmee snel ondersteuning bij objectives geboden kan worden.

Ook worden er in Season 6 verschillende quality-of-life-verbeteringen toegevoegd. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042*. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass**. Daarnaast is Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober gratis te spelen op alle platformen***.

Neem hier een kijkje om meer te weten te komen over Season 6: Dark Creations. Klik hier voor meer informatie over de gratis toegangsperiode van Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober. Voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen-edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details bezoek je de website van Battlefield 2042 of volg je de game op YouTube, Twitter of Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx