Overwatch 2 lanceert 4 oktober en Junker Queen voegt zich bij de strijd

thumbnail

Overwatch 2 lanceert in early access met dynamische nieuwe PvP-content voor Windows PC en Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch-consoles op 4 oktober. Hiermee begint het volgende hoofdstuk voor de veelgeprezen team-based shooter van Blizzard Entertainment. Met een nieuw vijf-tegen-vijf multiplayer format met cross-platform play en cross-platform progressie, is de PvP ervaring van Overwatch 2 ontworpen om ongelooflijke en frisse competitieve gameplay te bieden met een nieuw, free-to-play model en grote game updates zoals nieuwe heroes, hero reworks, maps, modi en premium cosmetics.

Bij de lancering krijgen spelers de kans om de nieuwste tankheld in handen te krijgen, de meedogenloze, in Australië geboren heerseres van Junkertown: de Junker Queen. Meer details over de Junker Queen, Overwatch 2‘s live service model en seizoensgebonden content plan, en de aankomende fase van de gesloten beta testen van de game zullen worden gedeeld tijdens de Overwatch 2 Reveal Event livestream op YouTube.com/PlayOverwatch of Twitch.tv/PlayOverwatch deze donderdag, 16 juni, om 19:00 uur.

De Junker Queen is de tweede nieuwe held die wordt onthuld voor Overwatch 2 en is de 34e held in de franchise in het algemeen, na Sojourn, een zeer beweeglijke en railgun-zwaaiende voormalige Overwatch-kapitein met cybernetische capaciteiten. Bij de lancering zullen ook nieuwe en iconische internationale locaties in de game verschijnen, van de besneeuwde New Queen Street in Toronto tot de drukte van Midtown Manhattan. Overwatch 2 introduceert bovendien het nieuwe speltype Push, een symmetrisch kaarttype waarin teams strijden om de controle over een centraal geplaatste robot over te nemen en deze dieper in vijandelijk gebied te brengen dan het andere team.

“We kunnen niet wachten om op 4 oktober het begin van de Overwatch 2-ervaring uit te rollen en een spannende nieuwe competitieve visie te introduceren, met verbazingwekkende nieuwe content en een heruitvoering van de iconische helden, kaarten en gameplay die de oorspronkelijke game zo meeslepend maakten”, aldus Mike Ybarra, President van Blizzard Entertainment. “Dit is het begin van een altijd-aan en altijd-evoluerend tijdperk voor de franchise, en een toezegging om spelers van dienst te zijn met frequente en substantiële updates die tot ver in de toekomst gepland zijn om Overwatch 2 nog vele jaren fris en leuk te houden.”

Ga voor meer informatie over de aankondiging van vandaag naar PlayOverwatch.com, en stem donderdag af op de livestream van het Overwatch 2 Reveal Event.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box