Nieuwe Game Ready Driver ondersteunt RTX-technologieën in 5 nieuwe games

thumbnail

NVIDIA heeft vandaag een nieuwe GeForce Game Ready driver uitgebracht die geoptimaliseerde prestaties levert in Fall Guys: Free for All, dat 21 juni wordt gelanceerd. De nieuwe driver ondersteunt ook de release van ray tracing-updates voor Jurassic World Evolution 2, Resident Evil 2, Resident Evil 3, en Resident Evil 7. Daarnaast is er ondersteuning voor de aankomende release van NVIDIA Reflex in ICARUS.

5 populaire games krijgen RTX-technologie-updates!
Game Ready Drivers bevatten optimalisaties, verbeteringen en meer, om de nieuwste releases en nieuwste titelupdates te ondersteunen. Deze maand voegen vijf populaire titels nieuwe en opwindende #RTXON-functies toe, waardoor spelers een nog betere ervaring krijgen bij het gamen op GeForce RTX-grafische kaarten, -desktops en -laptops:

Download de updates vandaag nog en ervaar de games op hun best met GeForce RTX-grafische kaarten, -desktops en -laptops, en onze nieuwe Game Ready Driver.

Meer dan 250 games en applicaties ondersteunen al RTX-technologieën. GeForce RTX GPU’s leveren de snelste prestaties, de vloeiendste gameplay en de meest natuurgetrouwe ray traced effecten.

9 nieuwe games krijgen optimale spelinstellingen
GeForce Experience’s één-kliks optimale instellingen stellen gamers in staat om direct game-opties te configureren voor de hardware van hun systeem, waardoor ze vloeiende, geoptimaliseerde gameplay krijgen. Meer dan 1000 titels worden ondersteund, en sinds onze laatste driver release hebben we ondersteuning voor 9 nieuwe titels toegevoegd: Meer dan 1000 titles worden gesupport, en sinds onze laatste driver release hebben we ondersteuning voor 9 nieuwe titels toegevoegd:

 • Dolmen
 • Evil Dead: The Game
 • Five Nights at Freddy’s: Security Breach
 • My Time At Sandrock
 • Paradise Killer
 • Sniper Elite 5
 • V Rising
 • Vampire: The Masquerade – Swansong
 • Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters

Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest in duizenden hardwareconfiguraties voor desktopcomputers en laptops voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

NVIDIA’s Game Ready Driver-programma is vanaf de basis opgezet als een methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars, waarbij een regelmatige cadans van het uitwisselen van pre-release game builds en drivers wordt ingesteld. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen, en itereren builds dienovereenkomstig om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box