Over ‘n tiental uren demo van Crysis (update)

thumbnail

De demo van de first person shooter Crysis zou over een tiental uren gaan verschijnen. Het gaat hierbij om een wereldwijde release voor de PC. De website van Crytek’s FPS zou dit duidelijk hebben gemaakt door middel van een countdown teller. Als de demo uit is zullen we dit nogmaals op de website bekend maken. De game zou vooral wat betreft het grafische aspect een schitterende visuele identiteit met zich mee gaan brengen.

Het spel draait globaal genomen om het volgende: Er stort een kolossale asterode op de aarde neer. De Noord Koreanen weten het eiland waarop de asteroid neergestort is al snel te claimen door gebieden af te bakenen en onderzoeken te verrichten naar het verschijnsel. Amerika reageert echter, zoals vaker, en stuur een elite team van Delta Force Operators naar het eiland om een rapport voor het Pentagon te doen. Als de asterode plotseling open spleet blijkt dat er een 2 kilometer groot schip in verborgen zit. Het ruimteschip ontwikkelt enorme krachtvelden en een invasie van de aarde lijkt te kunnen beginnen als rare wezens onze aardbol weten te betreden.

Update: Inmiddels is de demo al verkrijgbaar in de EA Store. Je zult het spel echter wel moeten pre-orderen, wil je de demo kunnen downloaden. Daarnaast moet je de demo activeren met een serial en zal de demo vervolgens slechts 24 uur speelbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx