Outriders zal gratis zijn voor Xbox Game Pass

thumbnail

Outriders zal voor de Xbox Game Pass gaan verschijnen en dus gratis beschikbaar zijn bij de lancering van de game voor de console en Android. Dat heeft Microsoft aangekondigd. Uitgegeven door Square-Enix en ontwikkeld door People Can Fly belooft de third-person shooter met een diep RPG-systeem een groot succes te worden. Eerder verscheen er al een demo van het spel waarmee je de game kunt uitproberen.

OUTRIDERS biedt volledige cross-play-ondersteuning voor alle platformen, wat betekent dat gebruikers van PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Stadia allemaal samen kunnen spelen, ongeacht het gebruikte platform. Spelers die OUTRIDERS aanschaffen op de huidige consoles kunnen gratis upgraden van PlayStation 4 naar PlayStation 5. Spelers kunnen met Smart Delivery ook gratis upgraden van Xbox One naar Xbox Series X|S.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  737
  30 dagen geleden

  Demo geprobeerd maar wat een generiek spel is dit. Graphics zijn oke maar de gameplay en gunplay zijn echt onvoldoende. Wapens hebben totaal geen impact en de cutscenes, mijn hemel de hoeveelheid cutscenes. Loop je 2 meter en hop, weer een cutscene. Wel slim om deze gratis te maken voor GamePass, misschien dat er dan nog een redelijke playerbase overblijft. Verder denk ik niet dat dit een groot succes gaat worden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box