Outriders Broadcast #2 verschijnt op donderdag 2 juli

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt met plezier de tweede OUTRIDERS Broadcast aan. De OUTRIDERS Broadcast geeft spelers een voorproefje van een epische reis door een duistere en wanhopige wereld. Zo komen spelers meer te weten over de speciale krachten, meedogenloze gevechten en fascinerende omgevingen die hen wachten in de komende RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter SLEEPING DOGS en JUST CAUSE.

Bekijk hier de trailer van OUTRIDERS Broadcast #2:
https://youtu.be/ukprhR_7Svc

De tweede OUTRIDERS Broadcast is getiteld “Beyond the Frontier”. De uitzending toont nieuwe omgevingen, brengt de structuur van de game in kaart, en maakt meer bekend over de Pyromancer-klasse.

De tweede aflevering van de OUTRIDERS Broadcast wordt uitgezonden op donderdag 2 juli om 18:00 uur. Bekijk ‘m hier: www.twitch.tv/squareenix

“We hebben een sfeervolle gamewereld gebouwd, met de speler als middelpunt. Als speler zal je je eigen stempel op deze wereld zetten, waarbij je acties en prestaties worden erkend door de mensen in de steden en nederzettingen van Enoch. Je reis voert je door het gevaarlijke grensgebied van een wereld die via hyper-evolutie een dodelijke bedreiging voor de mensheid is geworden. Zo beleef je een episch verhaal over kracht, ontdekkingen en de prijs die we betalen voor het verleggen van onze grenzen,” zei Bartek Kmita, creative director bij People Can Fly. “We kunnen niet wachten om spelers te tonen hoe de campaign, side-quests en aanvullende content allemaal samenkomen. Er zal in OUTRIDERS bijzonder veel te doen zijn voor spelers, of die nu in hun eentje spelen of in de coöpstand.”

OUTRIDERS verschijnt tegen het einde van 2020 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, de Xbox One-familie van systemen en pc.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x