Outer Worlds-dev: RAM is het belangrijkste aan next-gen consoles

thumbnail

Niet voor iedereen is de SSD van de PlayStation 5 en de Xbox Series X de belangrijkste vooruitgang next-gen. Voor Obsidian Entertainment is het RAM-geheugen belangrijker. In een interview met de Games Industry laat baas Feargus Urquhart weten dat de ontwikkelaar van The Outer Worlds belangrijke verbeteringen ziet.

Onze taak is om mensen in werelden te zetten en de technologie moet dat waar maken en geloofwaardiger maken. Mij is wel vaker gevraagd wat ik het belangrijkste vindt aan de toekomstige generaties en ik zeg ‘RAM’ (Random Access Memory). Het is het minst sexy element van een console, maar meer RAM betekent meer NPC’s, meer bomen. Het streaming punt kan een stuk later neergezet worden en allemaal dat soort dingen. Kunnen we meer met de technologie? Zeker. Maar het draait nog altijd om de characters, het verhaal en de reactiviteit. Dat moet in lijn zijn met de technologie.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box