Finale van tweede editie NL Allround Gaming wordt dit weekend gespeeld

thumbnail

De twaalf beste allround gamers van Nederland strijden aanstaande zaterdag 25 mei in het H20 Rabo Esports Stadium te Purmerend om de Nederlandse titel. In de finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming is er, naast de absolute eer om Nederlands Kampioen te worden, ook een prijzenpot ter waarde van € 5.000 te verdelen. De finale wordt door Qucee en Morrog van commentaar voorzien en wordt uitgezonden op livestreamplatform Twitch.tv.

Finale met Qucee en Morrog
De finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt op zaterdag 25 mei gespeeld in het H20 Rabo Esports Stadium te Purmerend en is open voor publiek. Twaalf finalisten leggen elkaar vanaf 10:00 uur het vuur aan de schenen in vijf verschillende games. Stercommentatoren Qucee en Morrog zijn aanwezig om het toernooi te verslaan. De verwachting is dat het toernooi rond 16:00 uur tot zijn einde zal lopen. Dan zal de winnaar gekroond te worden tot Nederlands Kampioen Allround Gaming. De kampioen wordt beloond met € 3.000 aan bol-tegoed. De nummers twee en drie kunnen respectievelijk op € 1.500- en € 750 aan bol.-tegoed rekenen.

Finale wordt een groot festijn
“Meer dan duizend gamers hebben zich opgegeven om te strijden voor een plekje in deze finale”, aldus Martin Verschoor, hoofdredacteur van Power Unlimited. Hij geeft aan dat deze tweede editie een nóg gezelliger festijn belooft te worden. “We zijn blij dat we dit jaar samenwerken met klasse-entertainers als Qucee en Morrog en er is voor het publiek daarnaast ook heel veel leuks te doen.” Bezoekers kunnen tijdens de dag zelf hun vaardigheden laten zien op krachtige game-pc’s en racesetups. Ook staat er een echte Fall Guys-baan, waarop bezoekers kunnen bewijzen dat zij de snelste Fall Guy zijn.

Tweede editie van NK Allround Gaming
Gamemerk Power Unlimited organiseert samen met bol. voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming. In een groots opgezet kwalificatieproces konden gamers van 12 jaar en ouder zich online met elkaar meten in vijf games in uiteenlopende genres. De games die onderdeel uitmaken van het NK Allround Gaming zijn Rocket League (Sport), Fall Guys (Behendigheid), eFootball (Voetbal), KartRider: Drift (Racen) en Fortnite (Schieten). De regerend Nederlands Kampioen, Mike ‘Fairshooter’ de Vos, heeft zich ook dit jaar gekwalificeerd voor de finale en zal zijn titel verdedigen.

Live uitzending
De finale van het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming is rechtstreeks te volgen via livestreamplatform Twitch.tv, op twitch.tv/powerunlimited.

Het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt georganiseerd door Power Unlimited en ondersteund door bol., Trust, JBL, Lenovo Legion powered by AMD, Predator, SteelSeries, Turtle Beach, LG, AOC, en Evnia powered by Philips.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx