Ontdek ‘Inside Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

thumbnail

Square Enix Ltd., onthult vandaag een gloednieuwe featurette over de creatie van het geliefde FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES, inclusief fascinerende inzichten en amusante anekdotes van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES-producer Akitoshi Kawazu en Art Director en Character Designer Toshiyuki Itahana.

Bekijk hier de ‘Inside FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition’-featurette: https://youtu.be/rFszE0sydNc

De ‘Inside FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition’-video laat spelers zien hoe de originele game in 2003 tot stand kwam, inclusief de inspiratiebronnen en uitdagingen die het team moest overwinnen bij het creëren van deze zeer geliefde action-RPG-klassieker, in aanloop naar de release van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition op 27 augustus*.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition laat spelers een betoverend fantasy-avontuur beleven, zowel solo als met vrienden via online multiplayer met cross-play-functies**. De game is verrijkt met een schat aan nieuwe en verbeterde functies, zoals fraaiere graphics, een opnieuw gecomponeerde soundtrack, nieuwe, extra moeilijke dungeons, een nieuwe Mimic-mode en meer. FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition nodigt zowel nieuwkomers als veteranen uit om de unieke wereld van deze game te verkennen. Bekijk hier een trailer over de vernieuwingen: https://youtu.be/seLyp6fi3wI.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition verschijnt op 27 augustus 2020 voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-systeem, de App Store en in de Google Play Store. Bezitters van het PlayStation 4-systeem kunnen de game nu pre-orderen en ontvangen daarvoor een exclusief thema met prachtig artwork van de geliefde hoofdrolspelers uit de game. Klik hier om de game te pre-orderen op PlayStation 4

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x