Rainbow Six Benelux Cup start 26 oktober

thumbnail

De Benelux Cup van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege met een prijzenpot van € 10.000 start op 26 oktober. Acht teams nemen het tegen elkaar op en gaan uitmaken wie er op 18 november tijdens de grote finale met € 4.000 euro (eerste plaats) naar huis gaat.

Vier van de acht teams worden uitgenodigd door Ubisoft op basis van hun prestaties tijdens de Rainbow Six Benelux League. De overige vier teams komen voort uit de kwalificaties (drie teams) en de winnaar van de JBL Quantum Cup. De eerste kwalificaties voor de Benelux Cup worden gespeeld op 24 en 25 september, de tweede kwalificaties op 1 en 2 oktober. De play-offs op 8 en 9 oktober maken uiteindelijk uit wie er onderdeel worden van de Benelux Cup, die op 26 oktober van start gaat.

De speeldagen van de Benelux Cup, die plaatsvinden tussen 26 oktober en 18 november, zijn live te volgen via Twitch.tv/Rainbow6BNL. De Benelux Cup start met een groepsfase waarin de teams worden opgedeeld in twee groepen van vier. Hier spelen zij tegen de andere teams in een Best of 3. De top 2 van beide groepen plaatst zich voor de finales. Hier strijden de vier beste teams tijdens twee halve finales en de grote finale voor de eerste plaats. De wedstrijden worden van Nederlands commentaar voorzien door Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma, Anthony ‘Anthox’ Kremer en Anne ‘FastAnne’ Janssen. De rol van observer is toebedeeld aan Stephan ‘Easy’ Kemink en Erwin Bosma neemt de productie op zich.

De winnaar van de Benelux Cup gaat naar huis met € 4.000, de nummer twee met € 2.000 en de nummers drie en vier met € 1.000. De overige € 2.000 uit de totale prijzenpot van € 10.000 wordt verdeeld over de overige teams op basis van fair play. Meer informatie over de Rainbow Six Siege Benelux Cup is te vinden via Rainbow6bnl.com/benelux-cup. Teams schrijven zich in voor de Rainbow Six Benelux Cup via Rainbow6bnl.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x