Ontdek de nieuwe trailer van Little Nightmares II

thumbnail

Ontdek de nieuwe trailer van Little Nightmares II samen met de demo die verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch! Digitale pre-orders op de Nintendo Switch zijn nu verkrijgbaar en Little Nightmares is nu ook gratis te downloaden voor pc in de BNEE Store van 13 tot en met 17 januari.

Consolespelers kunnen nu de spookachtige wereld van Little Nightmares II ontdekken en dankzij het Wilderness-level een glimp opvangen van Mono’s reis op PlayStation 4Xbox One, en Nintendo Switch. De demo is ook verkrijgbaar op pc via Steam en GOG.com.

Daarnaast is de game nu ook te pre-orderen in de Nintendo Store.

Fysieke pre-orders voor de Day One Edition en TV Edition zijn nog steeds hier beschikbaar. De TV Edition bevat, naast de Nomes’ Attic DLC en een Mokujin-masker, ook de complete soundtrack van de game, een exclusief diorama van Mono & Six, een artbook, een steelbook case en stickers.

Voor spelers die bereid zijn zich onder te dompelen in het Little Nightmares-universum, is de eerste game van 13 tot 17 januari gratis beschikbaar voor pc in de BNEE Store. Het aanmaken van een account is vereist. De game maakt ook deel uit van Xbox Games with Gold van januari, dus spelers met een Xbox Live Gold-abonnement kunnen in de schoenen van Six springen en de Maw verkennen.

In een poging om de verhalen achter de verloren kinderen van de Little Nightmares-wereld te blijven vertellen, heeft BANDAI NAMCO Entertainment Europe gewerkt aan een digitaal stripboek, waarvan de eerste twee hoofdstukken nu beschikbaar zijn op Android en iOS. Het stripboek gaat in op de gebeurtenissen tussen Little Nightmares en Little Nightmares II.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box