Octopath Traveler II-demo nu beschikbaar

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat er nu een speelbare demo beschikbaar is van de komende titel OCTOPATH TRAVELER II voor de Nintendo Switch PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). De demo komt morgen via STEAM ook beschikbaar voor pc. De OCTOPATH TRAVELER II Prologue-demo laat spelers kiezen uit alle acht hoofdrolspelers en biedt drie uur speeltijd. Opgeslagen gegevens zijn overzetbaar naar de volledige game wanneer deze verschijnt op 24 februari 2023.

Bekijk hier de officiële OCTOPATH TRAVELER II Prologue Demo-trailer: https://youtu.be/xoQ-VpcXDZg

In OCTOPATH TRAVELER II beginnen spelers een spannende reis door de gloednieuwe wereld Solistia. Dit nieuwe deel is ontwikkeld door hetzelfde team als de voorganger, waarvan wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren zijn verkocht. Net als het eerste deel maakt de game gebruik van unieke HD-2D-graphics, waarin spelers hun retro-2D-personages besturen door prachtige 3D-omgevingen, maar dan van een nóg hoger niveau.

De nieuwe verhaallijn, personages en features van de game maken hem perfect voor beginners, terwijl alle charme van het origineel weer ruimschoots aanwezig is. Spelers kunnen een nieuwe wereld verkennen met acht nieuwe, unieke helden, voor een geheel eigen avontuur, waarin de turn-based gevechten weer voor volop strategische diepgang zorgen.

Hieronder een overzicht van nieuwe en terugkerende elementen:

 • Break & Boost-gevechtssysteem – Spelers moeten strategisch denken om vijanden te ‘breken’ op hun zwakke punten, en hun reizigers ‘boosten’ om hun vaardigheden te versterken.
 • Path Actions – Spelers kunnen verschillende acties van hun personages gebruiken voor unieke interacties met NPC’s. Zo kan de Warrior mensen uitdagen, en de Thief spullen stelen. De Path Actions zijn afhankelijk van de held en of het dag en nacht is.
 • Nieuw verhaal met nieuwe hoofdrolspelers – Tijdens hun avonturen in het nieuwe land Solistia, beleven spelers de met elkaar verweven verhalen van acht nieuwe reizigers: Hikari (Warrior), Agnea (Dancer), Partitio (Merchant), Osvald (Scholar), Throné (Thief), Temenos (Cleric), Ochette (Hunter) en Castti (Apothecary).
 • Dag/nacht-cyclus – De stadsomgevingen en Path Actions van de verschillende personages veranderen als het dag of nacht is, voor nog meer mogelijkheden en ontdekkingen.
 • Latent Power – De Latent Power is een nieuw gevechtselement dat spelers een krachtige vaardigheid laat uitvoeren als de meter tijdens gevechten is gevuld.
 • Crossed Paths – Wanneer de helden vorderen in hun verhalen en hun wegen elkaar kruisen, kunnen hun verhalen nieuwe wendingen nemen.

OCTOPATH TRAVELER II is nu beschikbaar voor fysieke pre-orders voor Nintendo Switch, PS5 en PS4. Een exclusieve Steelbook is beschikbaar bij Nedgame, Game Mania, Playerone, Smartoys.

De fysieke Collector’s Edition Set bevat het volgende:

 • OCTOPATH TRAVELER II Standard Edition game
 • OCTOPATH TRAVLER II Travelers Bust Set: buste-figuurtjes van de acht hoofdrolspelers
 • OCTOPATH TRAVELER II ART ALBUM: artboek met 44 pagina’s
 • OCTOPATH TRAVELER II – Extended Battle Tracks –: mini-soundtrack CD

Spelers die de Digital Standard Edition pre-orderen ontvangen het “Travel Provisions” DLC pack, met daarin onderstaande verbruikbare voorwerpen die spelers op weg helpen:

 • Healing Grape (M) x 5
 • Inspiriting Plum (M) x 5
 • Revitalizing Jam x 2
 • Gold Dust (kan voor 5.000 leaves in de game verkocht worden) x 1

OCTOPATH TRAVELER II verschijnt op 24 februari 2023 voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via STEAM. Ga voor meer informatie naar: https://www.octopathtraveler2.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx