Oblivion Collector’s Edition aangekondigd (PC/Xbox 360)

thumbnail

The Elder Scrols is een serie met een aparte slag in het RPG genre. Deze richt zich niet op meeslepende verhalen maar puur op een grote levende wereld die vol met verassingen zit. Een wereld waar je als gamer uren in rond kan dwalen en heerlijk kunt genieten van personages en schitterende omgevingen. Het vorige deel Morrowind was een musthave onder de RPG fans. Ondanks de vele bugs is dit misschien wel een van de beste games ooit gemaakt. Groot nieuws was het dan ook dat deel IV in de maak is met de naam Oblivion. Deze game moet op de PC en vooral op de Xbox 360 gaan scoren met prachtige beelden en een vernieuwde gameplay. Ondanks het bericht dat de game is uitgesteld naar het begin van 2006 leek het mij een goed moment verder in te gaan op The Elder Scrolls IV: Oblivion.

De game speelt zich af in Cyrodil een provincie in het land van Tamriel. Na het zien van de eerste screenshots en filmpjes merk je dat dit een perfect landschap voor een sprookje kan zijn. Groene bossen, paadjes en af en toe een gebouwtje brengen je helemaal in de juiste sfeer. Maar niet alles is wat het lijkt. In deze provincie vinden we namelijk ook het schaduwrijk ofwel de plek waar enkele vijanden vandaan komen. Deze plek heeft de zelfde naam als het spel zelf namelijk Oblivion. Het ergste is dat de koning dood is waardoor de poort naar Oblivion open is en de demonen zonder moeite naar binnen kunnen. Het is aan jou de taak om de erfgenaam van de koning op te sporen zodat hij op de troon kan plaatsnemen en de poorten naar Oblivion sluiten.

Vandaag is er nieuwe informatie verschenen over dit spel. Er zal namelijk een uitgebreid pakket geïntroduceerd gaan worden van de RPG. De ‘The Elder Scrolls: Oblivion Collector’s Edition’. Deze bevat naast de game een extra DVD met concept art, renders en screenshots. Daarnaast kun je ook een kijkje achter de schermen nemen en bekijken hoe het ontwikkelen van de game zo’n beetje in zijn werk ging. Meer details vind je hieronder:

Oblivion is a single-player game that takes place in Tamriel’s capital province, Cyrodiil. You are given the task of finding the hidden heir to a throne that sits empty, the previous emperor having been killed by an unknown assassin. Bethesda announced that the collector’s edition will include enhanced outer slip packaging, bonus DVD, replica of ingame Septim coin, 112 page Pocket Guide to the Empire on Tamriel.

De Collector’s Edition die beschikbaar gesteld wordt voor de Xbox 360 en de PC zal ook in Europa verschijnen, de datum is vooralsnog niet bekend.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx