Ninja Theory: Fans houden meer van kortere, gefocuste games

thumbnail

Volgens Hellblade 2-developer Ninja Theory houden fans meer van kortere games die de focus leggen op het verhaal en gameplay in plaats van langdurige games die hun focus verliezen. Ninja Theory, dat door Microsoft wordt beheerd, kondigde onlangs Hellblade 2 aan die op 21 mei uit zal gaan komen voor de PC en Xbox Series. Het spel zal daarnaast digital-only zijn en kost 50 Dollar. Studio hoofd Dom Matthews heeft de IGN gezegd:

Het mogen duidelijk zijn dat we er alles aan doen om een mooi verhaal neer te zetten en wat betreft game lengte willen we alles zoveel mogelijk uitlichten. We willen een begin, midden en eind hebben van een verhaal. We hoeven niet een game te maken die 50 tot 100 uren lang is. Het moet gewoon zo lang zijn als het moet zijn, en niet uitgerekt. Ik ben ook iemand die meer interesse heeft in kortere games.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  10 dagen geleden

  Wilde vroeger voornamelijk de spellen spelen met de grootste open werelden.Maar naar het uitspelen van een paar Ubisoft spellen zoals Ac Oddessey,AC Valhalla en de Far Cry spellen heb ik toch liever wat korte lineaire.Je ziet ook vaker dat het verhaal dan beter is.Denk omdat ze daar dan minder filler in stoppen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx