PlayStation 5 Pro zou kostenbesparende verbeteringen brengen

thumbnail

De PlayStation 5 Pro is ontworpen om spelontwikkelaars eenvoudige en kosteneffectieve manieren te bieden om verbeteringen te integreren in games die al in ontwikkeling zijn. In de meest recente editie van Moores Law Is Dead zei een ontwikkelaar, die onder andere betrokken was bij de The Elder Scrolls-serie, dat de PlayStation 5 Pro niet significant krachtiger kan zijn dan het basismodel.

Dit komt doordat ontwikkelaars tijd nodig hebben om te plannen voor toekomstige hardware, en games al begroot zijn: het is moeilijk voor hen om hun projecten te schalen naar veel hogere specificaties dan gepland. Daarom heeft Sony de PlayStation 5 Pro ontworpen met het oog op eenvoudige en kosteneffectieve implementatiemogelijkheden voor ontwikkelaars. De PlayStation Spectral Super Resolution Upscaler is op een vergelijkbare manier ontwikkeld, omdat het is afgestemd op specifieke hardware en Sony volledige controle heeft over de API-wijzigingen, wat de implementatie aanzienlijk eenvoudiger maakt dan AMD FSR.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  12 dagen geleden

  Ps5 pro moet gewoon 2 tb geheugen en energie zuiniger en sneller met games opladen installeren dan de huidige ps5 en slim meer games op cd komen niet alleen digitaal of seizoen games


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx