Nieuwe update voor Marvel’s Avengers is live gegaan

thumbnail

Vandaag heeft SQUARE ENIX Ltd. aangekondigd dat er een nieuwe update voor Marvel’s Avengers live is gegaan die spelers een grote nieuwe dreiging biedt om te bestrijden: de Cosmic Cube van Scientist Supreme Monica Rapaccini.

Bekijk hier de Cosmic Cube-trailer

Tijdens de gebeurtenissen van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect, ontdekten de Avengers de dreiging van een geheim wapenproject dat werd ontwikkeld door AIM en wetenschapper Supreme Monica Rappaccini: de Cosmic Cube. Dit ongelooflijk krachtige voorwerp verscheen voor het eerst in Tales of Suspense # 79 in juli 1966 en is in staat om op onbekende schaal over alle materie en energie in het universum te heersen. En nu is dit wapen terechtgekomen in de handen van het even gestoorde als geniale brein van Advanced Idea Mechanics.

Het moment is gekomen waarop spelers Monica de Cosmic Cube afhandig moeten maken in een nieuwe Villain Sector-missie die vandaag beschikbaar is: “Beating the Odds.” Maar de immense kracht van het wapen heeft haar tot een nog grotere bedreiging gemaakt, waardoor de Avengers al hun verstand en superkrachten moeten gebruiken om haar solo of in teams van maximaal vier spelers te verslaan.

Naast de nieuwe Villain Sector-missie, kunnen spelers van 24 juni tot 8 juli deelnemen aan het tijdelijke Cosmic Threat Event. Tijdens dit evenement moeten spelers de wereld afspeuren naar kosmische energiesporen die afkomstig zijn van Monica’s superwapen: de Cosmic Cube. Spelers die deelnemen aan speciale Cosmic Threat Event-missies en Cosmic Damage-uitdagingen voltooien, worden beloond met een uniek geanimeerd naamplaatje, uitrusting en andere waardevolle beloningen. Kunnen spelers voorkomen dat AIM de Cosmic Cube gebruikt?

Deze nieuwe Cosmic Cube-content vervolgt de verhaallijn van Marvel’s Avengers Operation: Hawkeye – Future Imperfect die in februari verscheen en vormt de basis voor aankomende releases, waaronder de Marvel’s Avengers Expansion: Black Panther – War for Wakanda, die in augustus wordt gelanceerd.

Over Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, en combineert de verhalende, single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande Avengers Initiative’s War Zone-missies, die de Avengers verplaatsen over de hele wereld, en daar voorbij. Elke missie in de Reassemble campaign is gemaakt om de unieke vaardigheden van één of meer helden te laten schitteren, terwijl de Avengers Initiative-missies geschikt zijn voor solo-spelers met een computergestuurd team, of met teams van twee tot vier spelers, met elke held in je verzameling.

Het verhaal van Marvel’s Avengers wordt in de loop der tijd steeds verder uitgebreid met nieuwe verhalen, helden, schurken, soorten missies, regio’s, items en meer, zonder extra kosten voor alle bezitters van de basisgame. Deze verhalen brengen de hele verhalende wereld van Marvel’s Avengers steeds verder tot ontwikkeling, over een multi-jaren-pad, waarbij gloednieuwe missies beschikbaar komen voor alle verzamelde helden.

Marvel’s Avengers is momenteel verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, pc en Stadia en heeft de classificatie PEGI 16 gekregen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box