Bol alweer door voorraad PlayStation 5’s heen

thumbnail

Bol.com heeft geïnteresseerden van de PlayStation 5 console vandaag weer laten weten dat zij helaas geen aanspraak kunnen maken op een bestelling bij Bol. Via een mail laten zij mensen weten dat de voorraad die is verstuurd door Sony inmiddels alweer vergeven is aan mensen die de PS5 volgen op de site. Mensen die de console wel kunnen bestellen zijn ook op de hoogte gebracht. De mail luidt als volgt voor de meesten volgers:

We zien dat je op de ”breng mij op de hoogte” knop* hebt geklikt voor de nieuwe PlayStation 5. Helaas is de vraag naar de PlayStation groter dan de voorraad die we van Sony hebben gekregen.

Daarom hebben we ervoor gekozen iedereen die op de ‘’breng mij op de hoogte’’ knop heeft geklikt, op volgorde van aanmelding te informeren over de nieuwe voorraad. Inmiddels zijn we helaas weer door de voorraad heen. We begrijpen dat dit een teleurstelling voor je is.

Zodra we weer een nieuwe voorraad aan PlayStations krijgen, laten we dit aan de eerstvolgenden in de wachtrij weten. We snappen dat je benieuwd bent naar je plek in de wachtrij. Helaas kunnen we je hier geen antwoord op geven. Ook de klantenservice heeft hier geen zicht op en kan je geen informatie geven over je plek in de wachtrij. Je kunt erop vertrouwen dat we eerlijk te werk gaan.

 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  900
  1 maand geleden

  Besef steeds meer hoeveel geluk ik wel niet heb gehad dat ik de PS5 op launchday al meteen had 😁 wat een ellende om eraan te kunnen komen

  loeder001
  Lid
  1049
  29 dagen geleden

  Dat is dan snel gebeurd.

  Yellow13NL
  Lid
  300
  29 dagen geleden

  Ook ik heb veel geluk gehad, zei het dat ik extra moest betalen, via Tweakers. Hou die site maar eens goed in de gaten, want er zitten af en toe deals tussen van gesealede Playstation 5 consoles die amper boven de adviesprijs zitten van de 400 all digital of 500 disc version. Gisteren toevallig The Last of Us Remastered gespeeld op de Playstation 5 en als je dan sommige shots van Joël ziet, dan is het het helemaal waar imo.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box