Nieuwe SaGa Emerald Beyond-trailer

thumbnail

Voor het geval je het gemist had, er zijn nieuwe details onthuld over SQUARE ENIX’ komende RPG SaGa Emerald Beyond. Via een recent verschenen trailer en reeks beeldmateriaal kunnen spelers meer te weten komen over Siugnas’ verhaal, drie van de rijken in de game en de gevechten.

https://youtu.be/DK_s83d-xDA?si=SVMEHOuJDmpigf3q

 Bekijk hier de nieuwe SaGa Emerald Beyond-trailer

Zoals onthuld in de trailer, kunnen spelers uitkijken naar een verhaal vol intriges en samenzweringen. Met Siugnas gaan ze op reis door het Brighthome-rijk, waar ze nieuwe personages ontmoeten en aan hun team kunnen toevoegen, inclusief een voormalige vechtmachine van een andere wereld, een observatie-mech en een mysterieuze vogelverschrikker. Het team deelde ook details over drie van de game-rijken, Yomi, Brighthome en Crownrealm, elk met hun eigen verhalen en personages, die een belangrijke rol spelen in SaGa Emerald Beyond. Daarnaast toonde de trailer details over het vampier-ras, speciale Sanguine Arts en nieuwe ‘rollen’ die de manier waarop een personage vecht drastisch veranderen, met effecten die niet via andere uitrusting of techs zijn te verkrijgen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2770
  1 maand geleden

  De verschillende klassen komen wat overeen met onder andere de lancer,saber en berserker rollen uit de Fate wereld.Heb zo het gevoel dat ze naar die spellen gekeken hebben voor inspiratie.Ben benieuwd of het ook net zo interessant gaat worden.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx