GTA Online: The Cluckin’ Bell Farm Raid nu beschikbaar

thumbnail

Corrupte popo’s. Moordkartels. De geur van fabriekskip. Rol een illegale drugsoperatie op die het grootste fastfoodbedrijf van het land als dekmantel gebruikt in The Cluckin’ Bell Farm Raid. Deze nieuwste update van GTA Online barstensvol actie is vanaf vandaag gratis beschikbaar op alle platforms.

Sinds zijn vertrek als hoofd beveiliging van The Diamond Casino & Resort heeft Vincent Effenburger zijn beveiligersuniform van het winkelcentrum ingeruild voor de penning en het wapen van het politiekorps van Los Santos. Maar de LSPD is tot op het bot verrot en Vincent is het zat om koffie te halen voor corrupte collega’s.

Hij is van plan de politie op zijn eigen manier erin te luizen. Uit betrouwbare bron verneemt hij dat een drugskartel op het punt staat geïmporteerde cocaïne vanuit de Cluckin’ Bell-faciliteiten in Paleto Bay te vervoeren, en dat de LSPD heeft beloofd een oogje toe te knijpen in ruil voor een deel van de opbrengst.

Om je op deze operatie voor te bereiden, moet je een zwartgeldkas opbouwen van witgewassen geld, je favoriete wapens en uitrusting bemachtigen, vitale informatie te pakken krijgen over het reilen en zeilen binnen de faciliteiten van de fabriek, en de juiste aanpak voor de missie kiezen.

Als je alles op een rijtje hebt, moet je de Cluckin’ Bell-fabriek binnendringen en ervandoor gaan met de buit. Daarmee vestig je je naam en kunnen het kartel en de corrupte wetshandhavers van de stad hun wonden gaan likken.

Je kunt The Cluckin’ Bell Farm Raid van begin tot einde in je eentje spelen, maar ook met maximaal drie andere spelers.

Nieuwe Career Progress-beloningen
The Cluckin’ Bell Farm Raid bevat ook nieuwe Career Progress-uitdagingen en -beloningen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, waaronder de Cluckin’ Bell Tee en Outfit.

Claim een gratis sportwagen in GTA Online

Legendary Motorsport wil koste wat het kost van zijn overtollige voorraad sportieve Obey 8F Drafters af, waardoor je er gratis een voor jezelf kan reserveren. Klik hierboven op ‘Claim Now’ (nu claimen) en log voor 18 maart in op je Rockstar Games-account. Als dat lukt, kun je hem tussen 21 maart en 3 april in GTA Online gratis ophalen op de website van Legendary Motorsport in de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx