Nieuwe launchtrailer van Back 4 Blood laat je de spanning voelen van het neerslaan van een zombie-apocalyps

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios onthullen vandaag de officiële Back 4 Blood Launchtrailer waarin de aankomende release van de dynamische first-person co-opshooter wordt gevierd. De nieuwe video volgt de fanatieke zombieslachtcrew van Cleaners die een vuist bieden tegen de geïnfecteerde, meedogenloze horde die bekend staat als de Ridden, met als doel om de wereld terug te winnen voor de mensheid. Naast de intensieve coöperatieve campagne, toont de trailer ook de onderlinge, competitieve PvP (speler versus speler) Swarm-modus, waarmee teams kunnen wisselen tussen spelen als de Cleaners of de Ridden.

Spelers kunnen zich onderdompelen in de actie wanneer Back 4 Blood op 12 oktober verschijnt. Daarbovenop zullen pre-orders voor de Back 4 Blood Deluxe Edition (alleen digitaal) en Back 4 Blood Ultimate Edition vier dagen vroege toegang tot de game bieden.

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks met zenuwslopende, dynamische moment-tot-moment-gameplay en veelzijdige, aanpasbare actie om spelers steeds weer terug te laten komen. Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een catastrofale uitbraak waarbij het grootste gedeelte van de mensheid ofwel is vermoord ofwel geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm. Gehard door de onuitsprekelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor het laatste beetje mensheid, komt een groep apocalypsveteranen genaamd de Cleaners bijeen om de strijd aan te gaan met de geïnfecteerde verschrikkingen, bekend als de Ridden, om zo de wereld terug te winnen.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Spelers die vooruitbestellen ontvangen het Fort Hope Elite-wapenskinpakket.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box