NVIDIA werkt samen met Electronic Arts om meer topgames naar GeForce NOW te brengen

thumbnail

NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat Electronic Arts meer van zijn hitgames naar de NVIDIA GeForce NOW cloud gaming-service brengt, te beginnen met Battlefield 1 Revolution, Mirror’s Edge Catalyst, Unravel Two, Dragon Age: Inquisition en Apex Legends.

De GeForce NOW-lidmaatschappen zijn in het afgelopen jaar meer dan verdubbeld, waardoor Electronic Arts toegang heeft tot meer dan 12 miljoen gamers. Gezamenlijk wordt er maandelijks meer dan 20 miljoen uur aan gameplay gestreamd via GeForce NOW, vanuit 30 datacenters in meer dan 70 landen.

“GeForce NOW breidt het bereik van de GeForce pc-gamingervaring uit om miljoenen onderbediende gamers te bereiken op nieuwe apparaten en in nieuwe regio’s,” zegt Jeff Fisher, senior vice president van de GeForce-business bij NVIDIA. “Het is een kans voor Electronic Arts om een aantal van hun meest geliefde franchises direct in de handen van een snel groeiend wereldwijd publiek te krijgen.”

De cloud-katalysator voor EA’s volgende grote publiek
Met GeForce NOW kunnen Electronic Arts-games met legendarische GeForce-prestaties worden gespeeld door gamers die misschien geen gaming-pc hebben – dat omvat meer dan 1 miljard underpowered pc’s en incompatibele apparaten, zoals telefoons, tablets en Chromebooks. Bijna 80 procent van de apparaten die momenteel toegang hebben tot GeForce NOW zouden anders niet in staat zijn om de nieuwste pc-games te spelen.

GeForce NOW is verbonden met de meest populaire game stores – waaronder Steam en de Epic Games Store – een win-win voor ontwikkelaars en gamers. Ontwikkelaars hoeven geen extra ontwikkelwerk te verrichten of games te porten, terwijl gamers toegang krijgen tot toptitels uit hun bibliotheek zonder de games opnieuw te hoeven kopen of te maken te krijgen met forse downloads, patches en updates. Electronic Arts-games kunnen snel worden toegevoegd aan GeForce NOW door middel van regelmatige “GFN Donderdag“-releases.

Nu te streamen
Vijf games van enkele van Electronic Arts’ meest populaire franchises zijn vanaf vandaag beschikbaar op GeForce NOW. Leden kunnen Battlefield 1 Revolution streamen om meeslepende onvertelde verhalen van de Eerste Wereldoorlog te ervaren; een heldhaftige leider worden en de orde herstellen tegen agenten van chaos in Dragon Age: Inquisition; puzzels oplossen met het gezinsvriendelijke Unravel Two; of in een snel, free-running avontuur duiken met Mirror’s Edge Catalyst.

Deze toevoegingen van Electronic Arts voegen zich bij een van de meest gespeelde games op GeForce NOW, Apex Legends. De razendsnelle hero shooter is al door meer dan 1 miljoen leden gestreamd.

Wereldwijde beschikbaarheid
De eerste set van Electronic Arts-games wordt vandaag gestreamd in meer dan 70 landen, onder meer via het GeForce NOW Alliance-netwerk – een samenwerking van operators die NVIDIA RTX™ Servers en NVIDIA cloud gamingsoftware gebruiken om de GeForce NOW cloud gamingervaring wereldwijd uit te breiden en aan te bieden.

De alliantiepartners in Rusland, Turkije, Korea, Japan, Taiwan en Saoedi-Arabië hebben onlangs gezelschap gekregen van nieuwe regionale operators in Australië, Singapore, Brazilië en een aantal andere Zuid-Amerikaanse landen. NVIDIA werkt samen met Electronic Arts om meer topgames naar GeForce NOW te brengen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx