Nieuwe gameplay-trailer voor Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

thumbnail

Met nog één week te gaan voordat Werewolf: The Apocalypse – Earthblood op 4 februari 2021 verschijnt, presenteren NACON en Cyanide met plezier een nieuwe gameplay-trailer voor de game.

De video focust op één van de voornaamste gameplay-elementen: de verschillende vormen die Garou Cahal kan aannemen. Kies de Lupus-vorm voor verkennen en infiltratie. Kies de Homid-vorm voor stealthy uitschakelen van bewakers en het hacken van vijandelijke verdedigingen. En wanneer je woede hoog genoeg is opgelopen kun je veranderen in  Crinos-vorm om je klauwen en tanden in vijanden te zetten!

Dit unieke transformatie-element zorgt voor volop variatie in speelstijlen en manieren om obstakels te overwinnen. Of je nu kiest voor stealth, sluipmoorden of brute gevechten, Cahal heeft vele talenten om te benutten.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige weg naar verlossing te vinden. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Endron, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood verschijnt op 4 februari 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Epic Game Store).

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1071
  7 maanden geleden

  Had verwacht dat deze veel weg zou hebben van Vampyr,Maar het lijkt zo wat minder.Eens kijken wat de eerste reviews ervan zeggen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box