Nieuwe gameplay-trailer van Immortals of Aveum onthuld

thumbnail

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben gisteravond tijdens de PlayStation Showcase-livestream een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, de singleplayer first-person magic shooter die vanaf 20 juli verkrijgbaar is. Deze spannende nieuwe trailer onthult meer over de epische strijd van Jak en de Order of the Immortals tijdens de Everwar tegen Sandrakk, de krijgsheer van Rasharn en zijn pantheon van kwaadaardige battle mages.

Spelers komen tijdens het spelen van Immortals of Aveum verschillende soorten vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Van legioenen battle mages en krachtige bosses tot angstaanjagende fantasiebeesten & constructies, de game belooft uitdagende gevechten en epische ontmoetingen die de vaardigheden van zelfs de meest bekwame spelers op de proef stellen. Magie vormt de kern van zowel de aanval als verdediging tegen deze vijanden. Spelers die creatief gebruik maken van alle drie de kleuren magie in de game, worden het meest beloond.

Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.

Neem hier een kijkje voor het nieuwe Sony-blogbericht. Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg Immortals of Aveum op TwitterYouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx