Nieuwe DS Lite handhelds bevatten kwalitatief mindere schermen

thumbnail

De nieuwe, rood/zwarte Dual Screen Lite die Nintendo onlangs wist te introduceren in Amerika blijkt inferieure schermen te hebben. Dit zou ten koste gaan van de kwaliteit en het is dan ook jammer voor de bezitters die hiervan de dupe zijn. Nintendo werd namelijk juist geroemd om de levering van kwalitatief uitstekende schermen. Het verscihl tussen het oude en het nieuwe model is duidelijk te zien op de onderstaande foto. Op het eerste gezicht lijkt het alsof de kijkhoek een stuk minder is bij de nieuwere editie van de handheld. Ook de helderheid is wat minder en diverse gebruikers hebben hier dan ook al over geklaagd. Het gaat in de onderstaande foto overigens niet om een verandering in de brightness levels die je links beneden in het scherm kunt veranderen.

Nintendo heeft nog niet gereageerd op de huidige Dual Screen versies maar het gaat hoogstwaarschijnlijk vooral om kostenbesparende maatregelen van het concern.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box