Nieuwe Bleach-game lijkt in de maak

thumbnail

Bandai Namco werkt aan een nieuwe Bleach-game. Het spel moet nog deze maand onthuld worden op de Anime Expo zo is de verawachting. Waarschijnlijk gaat het om Bleach: Rebirth of Souls.

De Bleach-games zijn gebaseerd op de populaire Japanse manga- en animeserie “Bleach”, gecreëerd door Tite Kubo. Deze games variëren van vechtspellen tot role-playing games (RPG’s) en zijn beschikbaar op verschillende platforms, waaronder PlayStation, Nintendo, en mobiele apparaten. De meeste Bleach-games volgen de avonturen van Ichigo Kurosaki, een tiener met de mogelijkheid om geesten te zien, die onverwachts de krachten van een Soul Reaper verkrijgt. Spelers kunnen in de huid kruipen van hun favoriete personages en bekende verhaallijnen uit de serie herbeleven, terwijl ze strijden tegen vijanden zoals Hollows en andere Soul Reapers.

Naast console- en handheld-games zijn er ook diverse mobiele games, die vooral populair zijn in Japan. Een van de bekendste mobiele titels is “Bleach: Brave Souls”, een actie-RPG die wereldwijd een grote schare fans heeft. Deze game biedt uitgebreide verhaallijnen, PvP (Player vs. Player) gevechten en regelmatige evenementen die spelers uitdagen en belonen. De Bleach-games staan bekend om hun getrouwe weergave van de anime en manga, zowel qua grafische stijl als in de dynamische en snelle gevechten, waardoor ze een must-play zijn voor fans van de serie.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2979
  16 dagen geleden

  Bleach brave souls speel ik ook al een tijdje,Omdat ze unieke hogyoku transformaties hebben voor de epada die niet in de anime bestaan.Het is lang geleden ze weer een grote bleach game voor de console gemaakt hebben.De laatste was Bleach Soul Resurrection en die kwam rond de 2011 uit.Zelfs al is de nieuwe middel matig dan zal ik hem als nog spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx