Grand Theft Auto 5’s DLC geannuleerd wegens GTA Online

thumbnail

Grand Theft Auto 5 had plannen om downloadbare verhaalcontent te ontvangen maar GTA Online bracht zoveel geld in het laadje dat men heeft besloten om ervan af te zien. Via de VGC lezen we dat er downloadbare content genaamd ‘Agent Trevor’ in de maak zou zijn geweest. Het was één van de drie geannuleerde expansions voor het spel samen met de uitbreiding genaamd ‘Zombie Apocalype’ en ‘Alien Invasion’.

Josph Rubino was een senior camera artist die werkte aan de Trevor DLC. Hij laat weten zeer enthousiast te zijn geweest over de extra content voor Grand Theft Auto 5 en betreurt dat deze is geannuleerd. Door het financiële succes van GTA Online verlegde Rockstar haar prioriteiten naar de online game. Standalone DLC voor GTA 5 was dan ook niet meer nodig aangezien het niet op kon boksen tegen het succes van GTA Online. De DLC zou ongeveer voor 50% klaar zijn geweest voor het geannuleerd werd. Delen van het concept kwamen zelfs voorbij in GTA Online uiteindelijk.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  12 dagen geleden

  Jammer dat ze deze dlc van de beste karakter in gta5 nooit hebben afgemaakt.We zouden gta6 ook veel sneller gekregen hebben als het niet was voor de succes van gta5 online.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx