Nieuwe ‘Battlefield 2042’ pc tech trailer bevat NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing

thumbnail

NVIDIA is een samenwerking aangegaan met EA en DICE om pc-exclusieve NVIDIA verbeteringen toe te voegen aan de aankomende blockbuster. NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en ray tracing zijn allemaal te zien in de nieuwe pc tech trailer voor Battlefield 2042, die vandaag is verschenen.

De ultieme Battlefield 2042-ervaring is op een GeForce RTX-gebaseerde pc
Pc-gamers krijgen een Battlefield 2042-ervaring als geen ander, want op een pc kun je genieten van hogere detailniveaus, onbeperkte framerates en gameplay die wordt verbeterd door G-SYNC-monitoren, -televisies en -schermen met variabele refresh rates.

Graphics op een pc zijn next-level met ray-traced ambient occlusion (alleen beschikbaar op pc), en GeForce RTX-gebaseerde pc’s hebben speciale RT-cores om uitstekende ray tracing-prestaties te leveren. Met NVIDIA DLSS worden de prestaties opgevoerd zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. NVIDIA Reflex optimaliseert de systeemlatency om de nauwkeurigheid van het schot te garanderen.

Met ray-traced ambient occlusion, NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex zal alleen een GeForce RTX-gebaseerde pc de definitieve Battlefield 2042 ervaring leveren.

De Early Access-periode voor Battlefield 2042 begint op 12 november en de game lanceert op 19 november.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx