Nieuwe Back 4 Blood-trailer toont innovatief kaartsysteem voor uitgebreide herspeelbaarheid

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer uitgebracht, met daarin een uitgebreide blik op het innovatieve kaartsysteem in het spel, een nieuwe ‘rogue-lite’-functie die je ervaring bij elke playthrough verbetert. Zo is elke sessie dynamisch, intensief en uniek. Spelers duiken rechtstreeks de actie in door een standaardkaartspel te kiezen, maar ze kunnen ook de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van het kaartsysteem bekijken om een persoonlijk kaartspel samen te stellen.

Back 4 Blood maakt gebruik van een adaptieve K.I. genaamd de Game Director, die achter de schermen de acties, health en keuzes van de spelers bijhoudt. Deze K.I. reageert op veranderende omstandigheden in de omgeving, voegt obstakels toe en ontketent speciale Ridden-mutaties via modificatiekaarten in het kaartsysteem, de zogenaamde corruptiekaarten. Spelers kunnen de gameplay aanpassen met specifieke kaarten als strategie tegen de Game Director, van het versterken van uitrusting tot het herladen van wapens, terwijl ze in de strijd aangaan met horden vijanden.

Back 4 Blood is een first-person co-op-zombieschietspel van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise. Het biedt zenuwslopende, dynamische gameplay met wisselende en aanpasbare actie waardoor spelers willen blijven spelen. Het verhaal van Back 4 Blood speelt zich af na een catastrofale uitbraak, waarin het overgrote deel van de mensheid is gedood of besmet is geraakt door de Devil Worm-parasiet. Gehard door afgrijselijke evenementen en vastbesloten om de resten van de mensheid te redden, heeft een groep veteranen van de apocalyps, de zogeheten Cleaners, zich verenigd om de geïnfecteerde Ridden uit te schakelen en de wereld te heroveren.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Spelers die vooruit bestellen ontvangen het Fort Hope Elite-wapenskinpakket als bonus. Spelers kunnen zich nu registreren via www.Back4Blood.com om kans te maken op deelname aan speeltests.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box