BioWare geeft grote hoeveelheid Mass Effect-content vrij in aanloop naar de Legendary Edition

thumbnail

In aanloop naar de release van Mass Effect Legendary Edition heeft BioWare een grote hoeveelheid nieuwe content voor fans van de franchise vrijgegeven, waaronder de Mass Effect soundtrack ‘mega-cut’, een unieke creator tool om custom key art mee te maken en nog veel meer gratis Mass Effect-content.

BioWare heeft een webervaring gebouwd die fans in staat stelt om hun eigen Mass Effect Legendary key art vorm te geven. Nieuwe en ervaren Shepards kunnen hun teamgenoten, moraliteit en locaties kiezen om hun gepersonaliseerde key art vervolgens te delen met vrienden of via social media. Ook is er een optie om artwork willekeurig te genereren, Afbeeldingen kunnen in verschillende formats worden gedownload, waaronder 4K en in slip cover format, waarmee spelers de fysieke editie van de game kunnen personaliseren als zij deze aanschaffen. De tool is hier beschikbaar.

Ook heeft BioWare een langdurige soundtrackvideo samengesteld, bestaande uit maar liefst 88 tracks –  muziek uit alle drie de games in de trilogie. Tevens is de song ‘Resynthesis’ beschikbaar, die nieuw is in de Mass Effect-trilogie. Raak alvast in de Mass Effect-stemming en beluister hier de soundtrack.

Tot slot heeft BioWare een grote hoeveelheid bonuscontent vrijgegeven die eerder alleen beschikbaar was via de Deluxe Editions van Mass Effect 2 en 3. Deze content bevat 88 muzieknummers uit de gehele trilogie, waaronder Resynthesis, 2 digitale artbooks, 2 digitale comicbooks en een digitale lithograaf van de Normandy in actie. Download de content hier gratis.

Mass Effect Legendary Edition wordt uitgebracht op 14 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  2172
  3 jaren geleden

  Lekker.

  Griever
  Lid
  2981
  3 jaren geleden

  Heb veel uitgegeven om er alle dlc van te kunnen spelen destijds.Vind het handig dat alles nu in 1 pakket komt.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx