Nieuwe Back 4 Blood-campagnetrailer toont de monumentale strijd die de Cleaners te wachten staat

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben vandaag een nieuwe Back 4 Blood-trailer gelanceerd die een glimp biedt van de verhaalelementen die spelers door deze riskante campagne zal voeren. Aangespoord door hun onbevreesde leider, bekend als ‘Mom’, die zich afzet tegen gezag en nog nooit een uitdaging uit de weg is gegaan, zijn de Cleaners een baken van hoop in de strijd van de mensheid tegen de zombies die zijn geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm. De mensheid staat op uitsterven tegenover de geïnfecteerde hordes die over de aarde zwerven. Alleen de Cleaners kunnen de zombies tegenhouden en iedereen die bereid is te vechten voor zijn eigendom bij elkaar brengen.

Volg deze link om de officiële Back 4 Blood-campagnetrailer te bekijken en delen: https://go.wbgames.com/Back4Blood-Campaign-Trailer

Back 4 Blood is een first-person co-op zombieshooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-reeks met zenuwslopende, dynamische moment-tot-moment-gameplay en veelzijdige, aanpasbare actie om spelers steeds weer terug te laten komen. Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een catastrofale uitbraak waarbij het grootste gedeelte van de mensheid ofwel is vermoord ofwel geïnfecteerd door de parasiet Devil Worm. Gehard door de onuitsprekelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor het laatste beetje mensheid, komt een groep apocalypsveteranen genaamd de Cleaners bijeen om de strijd aan te gaan met de geïnfecteerde verschrikkingen, bekend als de Ridden, om zo de wereld terug te winnen.

Back 4 Blood is vanaf 12 oktober 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One-consoles, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Spelers die vooruitbestellen ontvangen het Fort Hope Elite-wapenskinpakket.

Ga voor meer informatie over Back 4 Blood naar www.Back4Blood.com of praat mee met de community op Twitter (@Back4Blood), Facebook (Back4Blood), Instagram (Back4Blood), Twitch (Turtle Rock Studios), YouTube (Back4Blood) en Discord (Turtle Rock Studios).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx