Ni no Kuni II: Revenant Kingdom Prince’s Edition nu verkrijgbaar

thumbnail

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom PRINCE’s EDITION, de veelgeprezen game ontwikkeld door LEVEL-5 met personage-ontwerpen van de legendarische kunstenaar Yoshiyuki Momose en muziek van de wereldberoemde componist Joe Hisaishi, is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch.

Spelers zullen het verhaal volgen van Evan Pettwhisker Tildrum, een jongen die zijn beloofde troon in het koninkrijk Ding Dong Dell verloor en op een zoektocht gaat om een nieuw koninkrijk te vestigen, waarmee hij zijn wereld verenigt onder een heerschappij van geluk en vrijheid met de hulp van de vrienden die hij tijdens zijn reis zal maken.

De PRINCE’s EDITION bevat, naast de standaardgame, de volgende DLC’s:

 • Adventure Pack, met nieuwe outfits en items, de willekeurige dungeon van Faraway Forest Cave en nieuwe bedreigingen voor Evans koninkrijk
 • The Lair of the Lost Lord waarin Evan op een nieuwe buitengewone zoektocht in een nieuwe wereld gaat. Nieuwe items, uitrusting en een nieuwe dungeon, Labyrinth, zijn ook onderdeel in de DLC

The Tale of a Timeless Tone. Tijdens een droom ontmoet Evan een man met een konijnenkop die zichzelf de “Conductor” noemt. Spelers zullen Evans droom verkennen en het doel van dit alles vinden. Nieuwe inhoud is ook inbegrepen, samen met de Solosseum Slog dungeon.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1201
  1 maand geleden

  Alles in gedaan wat ik er maar in kon doen.Misschien koop ik ooit nog de switch versie.Ben ook terug gekomen voor de remaster van het eerste deel.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box