Releasedatum voor LEGO Star Wars Battles – Apple Arcade onthuld!

thumbnail

Warner Bros. Games, The LEGO Group en Lucasfilm Games kondigen aan dat LEGO Star Wars Battles, een nieuwe actiestrategiegame, op 24 september exclusief verschijnt op Apple Arcade. Het spel is een mix van iconische personages, voertuigen en locaties uit LEGO® Star Wars, gecombineerd met 1-op-1 multiplayergevechten in realtime.

Het door TT Games Brighton ontwikkelde en door Warner Bros. Games uitgegeven LEGO Star Wars Battles geeft spelers de kans om niet te stoppen legers samen te stellen met personages en voertuigen uit het hele Star Wars-universum. Strategie is essentieel om troepen aan te sturen en LEGO-torens op het slagveld te bouwen om zo de basis van de vijand te verpulveren. Spelers moeten zich beide kanten van de Force meester maken met legerkaarten van de lichte en de donkere kant, elk met hun eigen speelstijl.

Het spel is speelbaar op iPhone, iPad, Mac en Apple TV en is exclusief beschikbaar op Apple Arcade voor een lage maandelijkse abonnementsprijs van € 4,99, met één gratis probeermaand. Apple Arcade maakt deel uit van de maandelijkse abonnementen van  Apple One: Individueel (€ 14,95), Gezin (€ 19,95) en Premier (€ 29,95), met één gratis probeermaand.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box