NHL 21 komt op 12 april naar de Play List van EA Play, FIFA 21 komt in mei naar de Play List

thumbnail

Vanaf 12 april is NHL 21 beschikbaar op de Play List van EA Play, zodat leden onbeperkte mogelijkheden krijgen om zich een weg naar roem te banen. Spelers kunnen het ijs op in een uitgebreide “Be A Pro“-modus en uitgroeien tot een van de grootste spelers in de competitie met gloednieuwe moves, dekes, dangles, ontwijkende manoeuvres en nog veel meer.

En dat is niet alles voor sportfans. Later in mei kunnen EA Play-leden op het veld stappen wanneer ze maar willen als EA SPORTS FIFA 21 naar The Play List komt.

EA Play-leden kunnen ook meer uit hun favoriete titels halen met een nieuwe reeks in-game beloningen in april, waaronder: Gold Team Fantasy MUT-pakketten voor Madden 21; exclusieve Volta-kleding, 3500 Volta-munten en een Season 5 FUT XP Boost voor FIFA 21; een nieuwe Have Faith Weapon Charm voor Apex Legends en nog veel meer.

Voor meer informatie over alle voordelen voor EA Play-leden deze maand bezoek je: https://www.ea.com/nl-nl/ea-play/news/ea-play-spotlight-april2021

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box